Logo iGer.nl Services

Inloggegevens

Indien je iGer Services ontvangt krijg je de Inloggegevens toegestuurd via een gecodeerde ProtonMail.
Met de Inloggegevens kun je o.a. inloggen op je CMS Website(s), Mijn iGer en Mijn Tickets.

x

De inloggegevens dien je goed te bewaren en niet aan anderen te verstrekken.

Binnen de ontvangen ProtonMail kun je de volgende gegevens aantreffen:

Gebruikersnaam

Je Gebruikersnaam is uniek en kan niet gewijzigd worden. Deze begint met "00"

Wachtwoord

Je Wachtwoord is uniek en kan alleen in uitzonderlijke gevallen worden gewijzigd door iGer.
Hiervoor dien je Contact op te nemen met de Helpdesk.

Hoe Gebruikernaam en Wachtwoord invullen?

Het invullen van je Inloggegevens gaat vaak fout als je dit gaat typen. Een foutje met een Punt, Komma, Hoofdletter, Kleine letter, streepje is snel gemaakt. Derhalve wordt sterk geadviseerd om je Gebruikersnaam en Wachtwoord via de Kopieren en Plakken methode in te voeren. Hieronder staat hoe je dit kunt doen:

Heb je Windows:
Om te kopiëren dien je het bestand (of tekst) te selecteren met je muis, en vervolgens op je toetsenbord CTRL + C gelijktijdig in te drukken. Daarna staat het in het geheugen.
Wil je het bestand (of de tekst) weer plakken? Ga dan naar de lokatie waar je dit wilt plakken en klik met je muis op die plek. Dan moet je op je toetsenbord op CTRL + V drukken. Dan wordt het bestand of de tekst op die lokatie ingevoegd of geplakt. Het is belangrijk om geen spaties voor of achter de tekst mee te kopiëren.

Heb je Mac:
Om te kopiëren dien je het bestand (of tekst) te selecteren met je muis, en vervolgens op je toetsenbord CMD + C gelijktijdig in te drukken. Daarna staat het in het geheugen.
Wil je het bestand (of de tekst) weer plakken? Ga dan naar de lokatie waar je dit wilt plakken en klik met je muis op die plek. Dan moet je op je toetsenbord op CMD + V drukken. Dan wordt het bestand of de tekst op die lokatie ingevoegd of geplakt. Het is belangrijk om geen spaties voor of achter de tekst mee te kopiëren.

Inloggegevens vergeten?

Het kan zijn dat je de Inloggegevens vergeten bent, niet hebt opgeslagen of niet meer kunt vinden.
Zie Inloggegevens vergeten.