Logo iGer.nl Services

Ik kan iedereen aanraden met Ger in zee te gaan

Ingezonden ervaring van een website eigenaar

Niet voor de eerste keer heeft Ger mij de digitale snelweg opgeholpen. Vakkundig heeft hij van 4 krakende en slecht functionerende websites 2 goed functionerende en op Google goed vindbare sites gemaakt. Daarnaast heeft hij met niet aflatende energie gewerkt aan een fatsoenlijk systeem om mijn foto’s weer te geven. Mijn wensen waren daarbij altijd het uitgangspunt en daaraan heeft hij in optima forma voldaan.

Primair gaat Ger uit van de wens van de klant. Daarnaast schroomt hij niet om op heldere wijze uit te leggen waarom bepaalde wensen niet stroken met andere doelen zoals een snelle downloadtijd en een goede vindbaarheid in Google. Denk dan bijvoorbeeld aan de hoeveelheid en de afmetingen van foto’s die een negatieve invloed kunnen hebben op de efficiëntie van een site. Daar is hij erg goed in en dat is te merken op al mijn sites. Die laden snel en de foto's komen prachtig uit op de pagina's. Als ik meer foto's wil hebben komt er een apart album waarop je kunt klikken of je kunt het als diashow afspelen.

Ger heeft steeds feedback gegeven tijdens het proces. Hij maakte het makkelijk om bepaalde keuzes te maken door het steeds helder uit te leggen. Aangezien het ontwikkelingsproces van de websites voor een groot deel in de Coronaperiode viel was het niet altijd makkelijk samen te werken. Ger heeft dat opgelost door telefonisch te overleggen en via een speciaal computerprogramma bepaalde functies live uit te leggen.

Ik kan iedereen aanraden met Ger in zee te gaan. Samenwerking en heldere communicatie staan bij hem voorop en dat maakt de samenwerking helder en overzichtelijk. Gezien de enorme hoeveelheid werk die hij heeft verzet bij het overzetten van alle foto's en de transformatie van 4 naar 2 websites is de gevraagde donatie/prijs bovendien zonder meer laag.

NetPerk