Logo iGer.nl Services

Laatste Opgeleverde Websites

... Het ziet er prima uit ...
... ik ben zeer content met de Web side ...

Harry Nelissen

 • Locatie: GedichtIndex.nl
 • Soort: CMS Website / Responsive.
 • Doel: Overzicht tonen van Gedichten en Artikelen (Nederlands, Duits, Engels, Frans) en een Blog van Jean Wiermans.
 • Extra's:

Zoals het toeval wel vaker wil, kwam ik toevallig in gesprek met Ger over vage ideeën van mij over een website, toen nog slechts o.a. voor mijn gedichten en artikelen. Vanaf het moment dat we ondanks de Corona Pandemie een 1½ meter afstand afspraak konden maken, ontspon zich een gretig gesprek over mijn idee.

Sterk punt van Ger is dat hij vanaf punt 0 zeer actief meedenkt, heel goed luistert naar wat je wilt, maar je ook als een klassieke leraar duidelijk maakt dat soms niet alles samen kan gaan op één en dezelfde website, zoals je dat in je enthousiasme had bedacht. Zoals onze oosterburen dat zo prachtig hebben geformuleerd: “In der Beschränkung zeigt sich der Meister”.

Ger heeft na onze eerste, lange en super intensieve web sessie van 4 klokuren binnen korte tijd een eerste opzet gemaakt voor de door mij gewenste website voor mijn Nederlandstalige en Duitstalige poëzie & blogs. Die opzet vond ik super goed en mooi om te zien, maar ook technisch zat zijn ontwerp vol mogelijkheden waar ik nooit aan gedacht had.

In een tweede, kortere sessie zijn verdere verhelderingen, uitleg, aanwijzingen en gebruikstraining ter hand genomen. Ger ging dan ook later zelf verder met de vormgeving en zorgen voor hosting, domeinnamen, beveiliging. Veel sneller dan ik ooit had verwacht kon ik beginnen met het “vullen” van mijn website met gedichten en teksten in het Nederlands, Duits en zelfs met korte verwelkoming in Engels en Frans.

Dankzij zijn rustige, heldere en super geduldige uitleg en constante hulp-op-afstand ben ik in recordtempo uitgegroeid tot een actieve website eigenaar. Tot dusverre heeft hij een ongelooflijk denk- en werktempo aan de dag gelegd. Vol overtuiging zal ik anderen aanraden met hem in zee te gaan voor een eigen website. Ger is té gek!

Jean Wiermans

Niet voor de eerste keer heeft Ger mij de digitale snelweg opgeholpen. Vakkundig heeft hij van 4 krakende en slecht functionerende websites 2 goed functionerende en op Google goed vindbare sites gemaakt. Daarnaast heeft hij met niet aflatende energie gewerkt aan een fatsoenlijk systeem om mijn foto’s weer te geven. Mijn wensen waren daarbij altijd het uitgangspunt en daaraan heeft hij in optima forma voldaan.

Primair gaat Ger uit van de wens van de klant. Daarnaast schroomt hij niet om op heldere wijze uit te leggen waarom bepaalde wensen niet stroken met andere doelen zoals een snelle downloadtijd en een goede vindbaarheid in Google. Denk dan bijvoorbeeld aan de hoeveelheid en de afmetingen van foto’s die een negatieve invloed kunnen hebben op de efficiëntie van een site. Daar is hij erg goed in en dat is te merken op al mijn sites. Die laden snel en de foto's komen prachtig uit op de pagina's. Als ik meer foto's wil hebben komt er een apart album waarop je kunt klikken of je kunt het als diashow afspelen.

Ger heeft steeds feedback gegeven tijdens het proces. Hij maakte het makkelijk om bepaalde keuzes te maken door het steeds helder uit te leggen. Aangezien het ontwikkelingsproces van de websites voor een groot deel in de Coronaperiode viel was het niet altijd makkelijk samen te werken. Ger heeft dat opgelost door telefonisch te overleggen en via een speciaal computerprogramma bepaalde functies live uit te leggen.

Ik kan iedereen aanraden met Ger in zee te gaan. Samenwerking en heldere communicatie staan bij hem voorop en dat maakt de samenwerking helder en overzichtelijk. Gezien de enorme hoeveelheid werk die hij heeft verzet bij het overzetten van alle foto's en de transformatie van 4 naar 2 websites is de gevraagde donatie/prijs bovendien zonder meer laag.

NetPerk

 • Locatie: MarjolijnPijper.nl
 • Soort: CMS Website / Responsive.
 • Doel: Blog, Foto's en het overzicht van het Atelier van Marjolijn Pijper.
 • Extra's: Geen.

... Nu de website er staat ben ik zeer tevreden over het resultaat ...

Marjolijn Pijper

... In de loop der tijd hebben we Ger leren kennen als een professionele websitebouwer ...
... Ik kan me niet heugen dat we er zelf veel aan hebben bijgedragen en zijn heel content met het uiteindelijke resultaat ...
... Mijn directe inbreng is natuurlijk m'n dagboek en met in het begin enige coaching loopt dat inmiddels op rolletjes ...
... de website is dagelijks online, met uitzondering van de momenten dat we geen stroom in de Filipijnen hebben ...
... Wat betreft het contact met Ger, is het altijd zo, dat als ik kom met een vraag krijg ik zeer vlot antwoord. Respect! ...

Henk Muda

 • Locatie: PeterTerHeegde.nl
 • Soort: CMS Website / Responsive.
 • Doel: Life Unlimited - Coaching, Preventie, Training en Hulpverlening.
 • Extra's:
  • Dynamische Website.

Samen met Ger de afgelopen maand twee websites van mij vernieuwd en met name een spaghetti aan e-mailadressen, forwards, aliassen opgeschoond. Toen ik hieraan begon werkt ik nog uitsluitend via webmail. Een overblijfsel uit de tijd dat ik nog op een eilandje woonde?

Ook websites gebouwd door de 1 en gehost door de ander losgelaten en alles ondergebracht bij Ger. Het was een intensieve maand waarin Ger mij stap voor stap tot volle tevredenheid heeft begeleidt naar de nieuwe setup. Ger geeft snel antwoord, is zeer direct en duidelijk in zijn advies en weet technisch inhoudelijk hoe dingen in elkaar zitten en wat de gevolgen zijn van keuzes die je maakt. Ik heb weer veel bijgeleerd de afgelopen maand

Bijzonder om iemand zo “blindelings” te vertrouwen maar gevoel liegt nou eenmaal niet. Met Louk & Renee als referentie was de stap eigenlijk ook niet zo moeilijk. Ik ga het komende jaar vol vertrouwen in en ga toch eens een keertje in Hoorn kijken met wie ik nou eigenlijk in zee ben gegaan?

... Heb vanmorgen nog even op de sites gekeken en ik wordt er erg gelukkig van, ik herken mezelf in deze sites ...
... ik ben zeer tevreden over het resultaat ...
... ik heb weer veel bijgeleerd de afgelopen maand ...

Peter ter Heegde

Toen ik een kikkersprong ging maken en voor mijzelf wou beginnen besloot ik toch niet mijn andere website TheBigBitch.nl te gebruiken. The Big Bitch leek mij niet zo goed te verkopen en dus koos ik gewoon voor mijn eigen naam. Ik kwam er na enkele maanden achter dat zo’n eigen bedrijf eigenlijk niets is voor mij.

De site ReneeMiddel.nl had echter zo veel complimenten gehad dat ie met een kleine aanpassing bewaard is gebleven. Natuurlijk waren er ook vele critici. Het samen leven met zo veel verschillende mensen maakt het leven de moeite waard om geleefd te worden.

... Ger heeft engelen geduld met mij ... Ger onthoud alles ...

Ik ben zeer blij en tevreden met alle hulp en ondersteuning van Ger de afgelopen jaren.

Dus bij twijfel zou ik zeggen, gewoon doen!

Renee Middel

 • Locatie: DagboekvaneenFotoGek.nl
 • Soort: CMS Website / Responsive - Met Extra HDD Opslag.
 • Betreft: René is een Amsterdamse Fotograaf die vanaf januari 2005 o.a. alles op straat in Amsterdam vastlegt. De website is opgenomen in het webarchief van de De Koninklijke Bibliotheek.
 • Extra's:

Laat ik op de eerste plaats zeggen dat ik uitermate tevreden ben hoe mijn website er uitziet. Ik krijg ook van buitenstaanders die mijn website bezoeken complimenten over hoe professioneel het er allemaal uitziet.

Ger heeft me gewezen op allerlei zaken die mijn oude website traag maakten en bovendien gewaarschuwd dat als er niks aan onderhoud zou gebeuren hij binnen niet al te lange tijd omgevallen zou zijn vanwege de enorme hoeveelheid foto’s die ik er sinds 2005 op heb geplaatst, namelijk tienduizenden. En dat er zich allerlei ongerechtigheden in de loop van 13 jaar bloggen op mijn site hadden genesteld.

Hoewel ik Ger niet kende ben ik meteen, toen ik met hem digitaal in contact kwam met hem in zee gegaan. Dat lijkt misschien vreemd om een wildvreemde a.h.w. de sleutel tot je heiligdom in handen te geven, mijn website is echt bijna mijn levenswerk, maar ik ben heel intuïtief en vertrouwde hem meteen tot op het bot.

Toen we uiteindelijk vanwege voor mij te ingewikkelde zaken telefonisch contact kregen omdat het via getypte teksten voor mij niet meer te volgen was, bleek dat mijn intuïtie juist was geweest. Altijd als er iets is en ik een mailtje stuur krijg ik binnen korte tijd antwoord.

Ik ben zelf een halve digibeet, in de zin dat ik gewoon niks van websites weet, en dus is iemand die je volledig kunt vertrouwen een godsgeschenk. De communicatie verloopt prima, al is het verschil in kennis wel eens een drempel.

Ger heeft ondertussen wel door dat hij mij niet zoveel hoeft uit te leggen want echt geïnteresseerd in HOE het werkt ben ik niet, ik wil gewoon DAT het werkt en volg alle suggesties op die Ger mij doet vanwege zijn grote kennis op dit gebied.

Kortom: ik ben erg opgelucht dat mijn site in goede handen is en hoop nog jaren vrolijk verder te bloggen terwijl Ger een oogje in het zeil houdt.

... dat ik uitermate tevreden ben hoe mijn website er uitziet. Ik krijg ook van buitenstaanders die mijn website bezoeken complimenten over hoe professioneel het er allemaal uitziet ...
... Altijd als er iets is en ik een mailtje stuur krijg ik binnen korte tijd antwoord ...
... ik volg alle suggesties op die Ger mij doet vanwege zijn grote kennis op dit gebied ...
... en dus is iemand die je volledig kunt vertrouwen een godsgeschenk ...
... Het ziet er zo erg professioneel uit vind ik !!! ...

Ik kan iGer, aanbevelen: ben blij dat ik met Ger in zee ben gegaan.

René Louman

 • Locatie: WiksWegen.nl
 • Soort: CMS Website / Responsive met extra HDD Opslag.
 • Doel: Wik is een Alkmaarse Fotograaf die vanaf maart 2009 dagelijks een Foto Blog publiceert waarbij hij thema’s behandelt zoals: Kunst, Straatfotografie en Verzamelingen.
 • Extra's:

Allereerst: mijn weblog was zo lek als een mandje en het water voor anderen liep er bij de spuigaten UIT!

WiksWegen waar ik jarenlang mijn positieve ervaringen en mijn gram kon delen met onbekende anderen bleek open te staan voor mensen die andere bedoelingen konden hebben dan ik voor ogen had, tot ...

... ik een bericht kreeg dat mij deed denken aan een ‘man in black’. De ouzo die hij voor mij in petto had bij zijn afscheid van de Academie voor Psychiatrie, kwam op mijn radar en toen en toen:

... begaf ik mij op zijn pad en was hij in staat om alle lekkages te dichten en kwamen wij in gesprek met elkaar, hetgeen ik tot ook dit moment nog steeds als heel Bijzonder en bovenal heel waardevol acht!

En hoewel hij niet altijd mijn cryptische woorden bevat, omvat zijn kennis omtrent weblogs en alles wat zich op servers bevindt op zo’n hoog peil dat ik daar met een gerust hart daar alle vertrouwen in heb!

Uren, dagen, weken bijkans maanden is hij met mij in de weer geweest en heb ik nu een blog om van te smullen, dien ik alleen nog wat mappen te gaan maken en heeft hij mij letterlijk bij het handje en een aanwijsstok zijn leermeester kwaliteiten proberen duidelijk te maken en heb ik mij op een bepaald moment bijkans letterlijk aan hem overgegeven!

Ger kwam op het juiste moment. op de juiste tijd weer juist in mijn leven. De jaren dat wij elkaar uit het oog hadden verloren, waren in een oogwenk ingehaald.

En wanneer je nu naar mijn weblog kijkt, blijk geeft van mijn verwondering omtrent de wijze waarop ik in de vaart der volkeren ben opgenomen.

Of dit nu een Ipad, een Ipod, een tablet dan wel een mobiel dan wel een immobiel Nokia toestel betreft, hij heeft het niet alleen zorgvuldig voor elkaar maar verantwoord daarnaast alle acties die hij onderneemt.

En dat valt niet alleen hogelijk te kwalificeren maar ook nog eens hogelijk te waarderen!

... was hij in staat om alle lekkages te dichten ...
... omvat zijn kennis omtrent weblogs en alles wat zich op servers bevindt op zo'n hoog peil dat ik daar met een gerust hart daar alle vertrouwen in heb ...
... Uren, dagen, weken bijkans maanden is hij met mij in de weer geweest en heb ik nu een blog om van te smullen ...
... hij heeft het niet alleen zorgvuldig voor elkaar maar verantwoord daarnaast alle acties die hij onderneemt ...
... dat valt niet alleen hogelijk te kwalificeren maar ook nog eens hogelijk te waarderen! ...

Probeer eens iGer.nl en er zal een wereld voor je worden geopend, in die zin dat je geen eens de woorden Sesam nodig zult hebben! En als je dit dan doet, nou ja ik ben razend benieuwd naar jouw ontwikkelingen en mogelijk op termijn jouw ervaringen, maar de mijne zijn bijzonder goed!

Wik Pijper

 • Locatie: YvonneKoppes.nl
 • Soort: CMS Website / Responsive.
 • Doel: Onderneming: Yvonne geeft Biodanza dans lessen in Hoorn.
 • Extra’s: Geen.

Toen ik in 2016 besloot om een ZZP Opticien/Contactlensspecialist op afroep te worden, moest er ook een website komen. Die moest simpel, kort en krachtig zijn.

Omdat iGer ook onze fotosite Numwave.nl had gebouwd en in onderhoud had, heb ik Ger gevraagd om ook mijn Bedrijfssite te bouwen. Snelle en kundige e-mails van Ger hielpen mij om hier goed op te participeren, waardoor de site snel en professioneel de lucht in ging.

Van collega’s heb ik zeer positieve reactie’s gekregen over mijn site. Opmerkingen waren:

Kort en krachtig, no-nonsens, wat nodig is staat er, snel ladend en ook makkelijk op een mobiel.

... Snelle en kundige e-mails van Ger hielpen mij om hier goed op te participeren, waardoor de site snel en professioneel de lucht in ging ...
... Van collega’s heb ik zeer positieve reactie’s gekregen over mijn site ...
... Kort en krachtig, no-nonsens, wat nodig is staat er, snel ladend en ook makkelijk op een mobiel ...
... Ik kan iGer ten zeerste aanbevelen om een site te laten bouwen of een bestaande site te laten onderhouden ...

Ik/wij kunnen iGer ten zeerste aanbevelen om een site te laten bouwen of een bestaande site te laten onderhouden.

Louk Numan

Toen ik in 2006 bij een gemeente ging werken kreeg ik opeens veel meer ruimte en tijd ... Ik besloot om een aantal ervaringen uit voorgaande banen op te schrijven en vast te leggen op een site. De titels van mijn eerste verhalen waren -Seks als wapen- en -Ruwe bolster- en -Gespleten pit-.

Via via kwam ik Ger tegen die graag voor mij een site kon maken.

Ik besloot de site te noemen naar mijn koosnaampje THE BIG BITCH. Niet iedereen kan mijn humor begrijpen.

Ger en ik hebben overeenkomsten maar ook grote verschillen. Zo ben ik meer van de rekkelijken en Ger is meer van de preciezen. Ger onthoud alles en ik vergeet soms de instructies die hij mij gegeven heeft.

Ook alle hulp in naslagwerk op de iGer Zelfhulp pagina's vergeet ik nog wel eens in te kijken.

Inmiddels ben ik namelijk al jaren niet meer bij een gemeente werkzaam en heb het weer razend druk. Toch komen Ger en ik er altijd uit met elkaar en lossen we zaken constructief op. Ger heeft engelen geduld met mij.

Veel mensen genieten van mijn kritische columns en verhalen om te prikkelen op TheBigBitch.nl. Inmiddels heeft Ger de site voorzien van een nieuwe look en door-ontwikkeld.

Ik ben zeer blij en tevreden met alle hulp en ondersteuning van Ger de afgelopen jaren.

Dus bij twijfel zou ik zeggen, gewoon doen!

Renee Middel

Wat me zo erg bevalt aan dit website systeem is dat je op een eenvoidige wijze je mooiste foto's kunt plaatsen, kunt indelen in categoriën en elke foto een Tag (trefwoord) kunt geven. Zo kun je altijd heel snel je foto's vinden op thema, jaartal, plaats, etc. Dus proecies zoals ik het zelf wil.

Kortom zeer content met dit systeem.

Ger