Stats: 385.992
Wat hangt er tussen hemel en aarde?
Geplaatst: 29-01-1998
Aangepast: 21-02-2019

Het fascineert de mensheid al eeuwen ... Honderdduizenden bladzijden met allerhande theorieën, ervaringen en mogelijke verklaringen sieren diverse bibliotheken. De echte waarheid laat zich niet strikken. Ten minste, dat zeggen de wetenschappers, ook al moeten zij grif toegeven dat bepaalde gebeurtenissen gewoonweg onverklaarbaar zijn ... De positieve wetenschap neemt enkel datgene aan wat bewijsbaar is.

Al het andere is bluf, onzin of weerlegbaar. Wat zou een Romein zeggen als hij bijvoorbeeld een TV zou zien? Je mag er donder op zeggen dat ze onmiddellijk een nieuwe God zouden schapen en aanbidden!

De waarheid ligt veel dieper ... Mensen hebben een geest en ziel maar zijn fysisch niet waarneembaar. Zijn onstoffelijkheid brengt ertoe bij dat vele mensen dit niet ervaren als "bestaande" of reëel. Toch biedt deze wereld uitzonderlijke bijzonderheden. In de vroegere Middeleeuwen sprak men over magiërs en heksen. De indianen hadden hun medicijnman die met kennis van natuurelementen en goden zowat het middelpunt betekende van hun stam.

In de oerwouden vereerden Bosjesmannen verschillende bosgoden. Zo had iedere bevolking wel zijn eigen uitleg over hun spirituele wereld. Er zijn genoeg bewijzen geleverd dat ieder van hen succes en resultaten oogstten.

In ons Westers denkpatroon ontstond de New Age ... Verschillende soorten van paranormale ideeën verwoorden zich in verscheidene soorten alternatieve geneeswijzen. Ondertussen is het aantal niet meer bij te houden. Eén van de oudste alternatieve geneeswijzen is het magnetiseren.

In de periode van Jezus sprak men reeds over dit soort genezingen! Vandaag is het niet anders. Duizenden mensen proberen via deze healing anderen te helpen. En zoals in elk beroep zit ook tussen dit koren behoorlijk wat kaf.

Het zouden eindeloze vellen papier worden, om jullie te vertellen hoe ik persoonlijk in contact ben geraakt met deze geneeswijze. Na anderhalf jaar van intens behandelen, blijkt dat de resultaten verbluffend zijn. Dagelijks voel ik de krachten toenemen, en lijkt me niks meer onmogelijk. Handoplegging is zoals het woord het zegt, de hand leggen op de "wonden".

Sommige blijven contact houden op de huid van de patiënt, anderen, zoals ik, zal na enige tijd de handen op twintigtal centimeter van het lichaam houden. De gewaarwordingen zijn variërend van zeer koude tot enorm warme energieën die het lichaam van de patiënt ontvluchten. Bij sommige ziekten voel je ook de pijnen die de patiënt lijdt. Van zacht knagend tot helse pijnscheuten vertrekken vanuit je handpalmen naar de spieren.

Depressieve mensen daarentegen stralen bijzonder sterke en negatieve energieën uit. Ze kunnen vormen aannemen waardoor ze zelf beginnen hyperventileren, maar ook bij de magnetiseur laten zij soms sterke sporen na van moe- en duizeligheid, moedeloosheid en fit-loosheid. De krachten nemen nadien weer toe en overtreffen uw vorig gevoel van sterkte.

Je voelt je dus sterker en beter. Elke mens beschikt over een aura, een soort film dat over gans je lichaam ligt. De magnetiseur kan door z'n handen voelen waar de 'gaten' zich juist situeren. Een plaats waar je aura is verdwenen of vervangen door slechte energieën. Het is de positieve energie van de healer die deze oneffenheden probeert te helen.

Als je werkt met de combinatie van uw handen, de wil van patiënt, en de eindeloze liefdevolle gesprekken hou je het niet voor mogelijk wat er kan veranderen met de patiënt. De kracht van de liefde, de zoektocht naar de innerlijke stilte, rust en sereniteit, het respectvol leren houden van zichzelf, geeft mensen een nieuw leven, een andere kijk en de mogelijkheid tot een onvoorwaardelijke liefde t.o.v. zichzelf en de wereld om zich heen.

Deze bundeling van positieve krachten maken van de mens een lichtwezen en doen ziekten, depressies en alle andere onzinnige gedachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Soms geloof ik m'n eigen ogen niet, sta ik versteld wat deze combinatie teweegbrengt. Artsen spreken over medische uitzonderingen. Gezinnen splitsen niet, maar ervaren een tweede levenskans. Vandaar dat ik streef naar de samenhang en de mogelijkheid van gesprek en handoplegging, op zoek naar een hechte vriendschap.

Dit is niet eenvoudig omdat vrijwel iedereen zeer sceptisch staat op de wijze waarop ik met m'n zesde zintuig omspring. 80% van de nieuwe klanten geloven me niet. Dit is heus niet erg want er zit een groot verschil tussen de woorden "geloven" en "willen genezen". Zij die niet geloven, willen meestal wel genezen! En daar draait het om ... "willen genezen". Na verloop van tijd merkt hij duidelijk het verschil en voelt hij beterschap. De vriendschap en het geloof volgen vanzelf.

Indien men zou werken, enkel en alleen op de ziekte, neem je wel de kwaal weg, maar niet de oorzaak. En aangezien de meeste ziekten zijn ontsproten uit de geest, ligt hierin de bron tot algemeen welzijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de gemiddelde duurtijd van mijn dagelijkse bezoeken ongeveer op 12 dagen ligt. Alle de momenteel behandelde personen hadden iets "menselijks" gemeen.

Ze hervielen stuk voor stuk in hun vroegere klacht, heel even, sommige slechts een paar uur, anderen één dag. Maar die neergaande spiraal bleef nergens hangen. Integendeel, de vroegere wonde heeft nu nog één enkele functie: een indicator. Bij negatieve of slechte momenten zal hun oude wonde een begin stralen van pijn. Het is de perfecte indicator die hen verteld om opnieuw in eigen hart te kijken en te zoeken wat ze nu juist fout doen ...

En ik ...
Ik ga weer verder, op zoek naar hen die de liefde en leven zijn verloren, naar hen die lijden onder pijnen, stress en depressies om het woord van God en liefde opnieuw te verkondigen met Zijn Woord en mijn handen ...

Plaats een reactie op deze pagina

Lees even wat je wel/niet bij een reactie kunt plaatsen.


Optie: Je reageert op Nummer 

Je naam (of alias)
  Verplicht

Je e-mailadres (alleen voor admin)
  Verplicht

Optie:
Je website link die geplaatst mag worden

Te plaatsen reactie

↑ Naar Top ↑