Info

Welkom op de website van iGer Services.

iGer, een website voor en door jou, vormt een speciale ontmoetingsplek voor nieuwe Projecten en Services met als uitgangspunt:

Alternatief, Hulp, Eenvoud, Loslaten en Het Goede.

Deelnemers die bovenstaande nastreven kunnen een Gratis Vermelding plaatsen.


Beleggen Service

Deze Service heeft vooral voor DayTraders het laatste nieuws en de AEX Daggrafieken. Met beleggen op de beurs kun je makkelijk elke dag je salaris verdienen. Daarvoor is echter een sterke zelfdiscipline nodig. Meer info.


Foto Service

Binnen de Foto Service kun je als amateur of professionele fotograaf (al dan niet tijdelijk) je eigen Foto Serie of Foto Project Gratis plaatsen. Meer info.


Helpt Service

De iGer Helpt Service heeft als doel om op een alternatieve wijze naar dagelijkse issues of problemen te kijken. Aanbevolen voor mensen die hun leven een geheel andere richting willen geven. Meer info.


Internet Website Service

De Website Service groep bestaat uit leden met een Low Budget die een professionele Website Service willen. De kosten worden samen gedeeld. Een webmaster regelt alles zoals; domeinnaam, hosting, bouwen website, SEO, Google, onderhoud en mutaties. Meer info.Heb je ook een idee om de wereld iets te verbeteren, of wil je deelnemen aan bepaalde Services?
Wie weet kunnen we elkaar ergens in aanvullen en/of samenwerken.
Schroom dan niet en neem contact op met de Helpdesk.